Termeni și condiții

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale acestui site, intrucat accesarea sa presupune acceptul dumneavoastra cu privire la clauzele stipulate.

Acest site este administrat de SOCIETATEA S.C. BIO COH SRL, cu sediul in Bucuresti, Str. Panait Istrati 75 C, telefon 0745574260,  inregistrata la Registrul Comertului J40/611/2013, cod fiscal 31112403, avand contul in RON RO05BTRLRONCRT0201386602, deschis la Banca Transilvania, denumita in prezentul contract “BENEFICIARUL”.

In calitate de proprietar al website-ului luviom.ro, beneficiarul isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Termenii si conditiile de utilizare, fara niciun fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune.

Denumim Vanzator” SOCIETATEA S.C. BIO COH SRL, cu datele de identificare indicate mai sus.

Denumim „Cumparator” orice persoana fizica sau juridica care lanseaza si confirma o comanda in conditiile si termenii prezentului site.

„Comanda” este documentul electronic prin care Cumparatorul comanda produsele puse in vanzare pe prezentul site, in conditiile si termenii prezentului site.

Drepturi de autor

Intregul continut al site-ului luviom.ro, respectiv date, imagini, texte, grafica, simboluri, clipuri audio/video, elemente de web-design, scripturi sau programe, reprezinta proprietatea SOCIETATII S.C. BIO COH SRL, fiind protejate de legea privind protectia drepturilor de autor.

Informatiile si materialele folosite in acest site sunt rezervate de SOCIETATEA S.C. BIO COH SRLFolosirea oricarui text, imagine, material, fisier sau obiect de constructie din acest site in alte scopuri decat cele necomerciale si cele specificate in site, fara acordul scris al SOCIETATII S.C. BIO COH SRL, este interzisa, toate acestea fiind protejate potrivit prevederilor legii dreptului de autor.

Utilizarea oricarui element dintre cele mentionate anterior, fara acordul prealabil al detinatorilor de drept, va fi pedepsita conform legislatiei in vigoare.

Dreptul consumatorului de denuntare unilaterala a contractului

Raporturile comerciale dintre cumparator si SOCIETATEA S.C. BIO COH SRL prin intermediul site-ului luviom.ro sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernamentala nr. 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.

Condiții de utilizare. Garantii și limitări

Prezentul site, impreuna cu ansamblul informatiilor continute, este furnizat ca atare, in masura disponibilitatii, fara existenta unei declaratii de garantie sau aprobare, explicita sau implicita.

SOCIETATEA S.C. BIO COH SRL nu garanteaza ca website-ul, serverele pe care acesta este gazduit sau e-mail-urile trimise de reprezentantii sai, nu contin virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator.

Utilizatorul foloseste site-ul pe propria sa raspundere, SOCIETATEA S.C. BIO COH SRL fiind exonerat de eventuale daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea site-ului respectiv de informatiile utilizate de pe site.

Nu garantam ca utilizarea acestui site va fi neintrerupta sau fara erori. Prin derogare de la orice prevedere a acestor termeni si conditii, in masura maxima admisa de lege, nu vom fi responsabili pentru functionarea sau disponibilitatea site-ului, indiferent de motivele sau factorii care au condus la intreruperea sa.

Nu oferim nicio garantie in ceea ce priveste conditiile de comunicatie ale utilizatorilor, inclusiv starea de functionare a computerului personal. Mai mult decat atat, printre informatiile publicate pe site nu se regaseste niciuna care sa faca trimitere la compatibilitatea dintre calculatorul utilizatorului si site.

Accesarea luviom.ro se face exclusiv prin vointa dumneavoastra.

SOCIETATEA S.C. BIO COH SRL nu se face raspunzatoare de eventualele erori sau omisiuni ce pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor sau a informatiilor de pe site. Nu acordam niciun fel de garantie referitoare la continutul si utilizarea acestui site. Informatiile publicate corespund realitatii la momentul inscrierii lor pe site sau al actualizarii paginilor ce compun site-ul.

SOCIETATEA S.C. BIO COH SRL isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment datele de pe site, in functie de schimbarile ce au loc cu privire la produsele oferite.

SOCIETATEA S.C. BIO COH SRL nu declara, nu garanteaza, nu aproba si nu isi asuma niciun fel de responsabilitate in ceea ce priveste site-urile externe care contin link-uri catre acest site. Niciun site extern pe care-l vizitati ca urmare a accesarii unui link de pe luviom.ro nu se afla sub verificarea si controlul SOCIETATII S.C. BIO COH SRL, iar vizitarea site-ului extern se face exclusiv pe raspunderea dumneavoastra.

Securitate

Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui site si tentativa de efectuare a acestora, respectiv utilizarea abuziva, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea si/sau copierea de informatii cu scopul de a le comercializa ori alte asemenea actiuni vor fi pedepsite conform legii.

Politica de securitate a prelucrarii datelor cu caracter personal

Datele personale ale fiecarui Utilizator si/sau Cumparator sunt confidentiale si vor fi folosite de catre SOCIETATEA S.C. BIO COH SRL, numai in scopul declarat al acestui site (cumpararea de produse, informare, vizitare, exprimare de opinii), cu respectarea dispozitiilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Societatea noastra se obliga sa nu furnizeze, direct sau indirect, aceste date unei terte persoane, in afara de exceptiile reglementate si prevazute de lege.

Orice incercare de accesare a datelor personale ale utilizatorilor site-ului constituie infractiune si se pedepseste ca atare.

Model nota de informare privind protectia datelor personale

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SOCIETATEA S.C. BIO COH SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este: reclama, marketing si publicitate.

Livrarea produselor

Livrarea produselor prin intermediul societatilor de curierat se va efectua in termen de maxim 15 zile lucratoare de la data confirmarii Comenzii. In ziua livrarii Cumparatorul va fi contactat de catre societatea de curierat aleasa, prin telefon sau SMS, la numarul de telefon mobil furnizat in timpul procesului de inregistrare cont sau plasarii comenzii.

Livrarea Produselor va avea loc la adresa indicata de catre Cumparator in timpul procesului de comanda. Este necesar ca adresa specificata pentru livrarea produselor sa fie pe teritoriul Romaniei.

Cumparatorul este exclusiv responsabil in urmatoarele situatii:

  1. Cumparatorul are posibilitatea sa specifice o adresa de livrare diferita de cea indicata pentru facturare. Cumparatorul trebuie sa se asigure ca livrarea produselor se poate face la aceasta adresa si ca este disponibil la data livrarii, pentru a receptiona produsele comandate.
  2. Cumparatorul are obligatia de a verifica la receptionarea produselor, corectitudinea numarului de colete primite, precum si integritatea lor, iar orice neregula trebuie semnalata pe documentul de livrare aferent comenzii si trebuie sa fie semnat de catre Cumparator.
  3. In momentul receptionarii comenzii, Clientul are obligatia de a verifica cu atentie starea exterioara a coletelor, respectiv acestea sa prezinte ambalaje in buna stare, sa nu fie rupte, zgariate, murdare, smulse de pe produs, cu colturi rupte, infundate sau cu alte semne de proasta manipulare a produsului. Daca se constata neregulile mentionate anterior, Clientul are obligatia sa solicite pe loc, completarea unui Proces Verbal de constatare sau sa consemneze pe AWB-ul de livrare, in prezenta curierului, natura problemelor sesizate (ambalaje deteriorate, rupte, manipulare defectuoasa, etc). Procesul Verbal sau AWB-ul, nu mai pot fi completate dupa plecarea curierului. Cumparatorul are posibilitatea de a refuza primirea coletului odata cu mentionarea pe AWB a neconformitatii constatate.
  4. Dupa primirea produselor, Cumparatorul sau Reprezentantul acestuia care preia produsele, dobandeste de drept produsele comandate si totodata preia si riscurile asupra produselor, riscul de pierdere sau de deteriorare.

 

Returul produselor

In cazul in care Cumparatorul doreste sa returneze unul sau mai multe produse achizitionate online prin intermediul unui curier, este important sa se asigure ca produsele ajung la Vanzator inapoi exact in starea in care pleaca din domiciliul sau.

Produsele pentru returnat in mod obligatoriu trebuie sa fie vandabile, fara defecte si in masura in care este posibil acestea sa fie impachetate in ambalajul lor initial;

Vanzatorul va evalua conformitatea produselor primite prin curier, pentru a fi vandabile.

Vanzatorul returneaza contravaloarea (mai putin taxele de livrare) in termen de maxim 14 zile calendaristice de la primirea produselor, doar daca produsele sunt conforme si pot fi vandabile;

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a decide acceptarea returului, sau de a opri un procent din valoarea produsului. Suma respectiva va fi comunicata Cumparatorului, imediat dupa evaluarea prejudiciilor aduse, dar nu mai tarziu de 3 zile lucratoare de la receptionarea lor;

Plata transportului pentru returul produselor va fi in sarcina Cumparatorului.

Testează

Testează gratuit în București!

Completează formularul și vei fi contactat în cel mai scurt timp pentru confirmarea programării!

    Acceptare Condiții GDPR
    Citește politica GDPR